آبیاری به روش چرخشی مدیریت آب در مواردی که بارندگی ناکافی یا متغیر باشد، مورد نیاز است، که تا حدی در بیشتر مناطق جهان رخ میدهد.[۵۲] برخی از کشاورزان از آبیاری برای تکمیل بارندگی استفاده میکنند. در برخی مناطق مانند دشت بزرگ در ایالات متحده و کانادا، کشاورزان از یک سال آیش (زمین شخم شده و نکاشته) برای حفظ رطوبت خاک استفاده میکنند تا از آن برای پرورش محصول در سال بعد استفاده کنند.
↑ «خطرات جسمی و روانی گرسنگی پنهان». همشهری آنلاین. ۲۰۲۱-۱۱-۰۲. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۹-۱۱.
↑ «بالانس مصرف کود در کشور رعایت نمیشود». پایگاه خبری اقتصاد سبز آنلاین. دریافتشده در ۲۰۲۳-۰۱-۱۶.
زمینهای زیر کشت ایران در حدود شانزده میلیون هکتار برآورد میشود و از این زمینها حدود نیمی از آن کشت آبی و نیمی دیگر به صورت دیم کشت میشود. بارش و تولید محصولات کشاورزی[۴۶]
این صفحه آخرینبار در ۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۲:۳۴ ویرایش شده است.
۱۰ محصول عمده واردات غذایی و کشاورزی کشوردر سال ۱۳۹۲–۱۳۹۱ به شرح زیر بوده است: برنج (۲٫۳ میلیارد دلار)، کنجاله سویا (۱٫۸۲۷ میلیارد دلار)، دانه ذرت دامی (۱٫۵۲۶ میلیارد دلار)، دانه سخت گندم (۱٫۲۷۳ میلیارد دلار)، شکر تصفیه نشده (۸۳۲٫۲ میلیون دلار)، روغن خام سویا (۷۶۵٫۶ میلیون دلار)، پالم اولئین (۶۳۷٫۸ میلیون دلار)، قطعات گوشت بی استخوان یخ زده از نوع گاو (۳۷۸٫۶ میلیون دلار)، موز سبز تازه یا خشک کرده (۳۵۲٫۸ میلیون دلار) و کره بستهبندی شده به صورت بستههای بیش از ۵۰۰ گرم (۲۶۸٫۲ میلیون دلار).[۵۰]
مراحل مختلفی بایستی برای پیشرفت سیستمهای کشاورزی مقاوم در برابر خشکسالی حتی در سالهایی که بارش باران متوسطی داریم طی شود. این اقدامات شامل عملکردهای سیاسی و مدیریتی است:
میزان تولید میوه و کشاورزی در ایران بسیار مستعد (از نظر پیشنیازها و گوناگونی) و در خاورمیانه، این کشور یکی از مهمترین تامینکنندگان است اما محصولات آن از نظر سلامت دارای اشکالات جدی هستند. بر پایه آمار سال ۲۰۱۰، برخی از بذرهای اساسی که توسط کودک و مادر نیز مصرف میشوند، مستقیماً از کشورهای دیگر همچون فرانسه و اسرائیل وارد شدهاند و بر پایه همین آمار، کاکائو و بسیاری از دانههای وارداتی به ایران که سپس در صنایع غذایی آن کاربرد دارند، از ارزانترین و بیگواهینامهترین کالاهای بازار جهانی هستند.
کشاورزی متمرکز یا صنعتی، کشت برای به حداکثر رساندن بهرهوری، با نسبت آیش کم و استفاده زیاد از نهادهها (آب، کود، سموم دفع check here آفات و اتوماسیون) است. این نوع کشاورزی عمدتاً در کشورهای پیشرفته انجام میشود.
اصلاح خاک شامل استفاده از کود در دسترس از مراکز بازیافت بهطور منطقهای است این مراکز بازیافت به تولید کود مورد نیاز به وسیلهٔ مزارع ارگانیک منطقهای کمک میکنند.
بسیاری از دانشمندان، کشاورزان و تجارتها بحث و بررسی کردند که چگونه کشاورزی را پایدار کنند. چرخه جامعه از ضایعات مزرعه تا آشپزخانه از منابع در دسترس معمول منطقه استفاده میکند. این منابع در گذشته در مکانهای بزرگ ضایعات به دور انداخته میشدند ولی امروزه برای تولید کود ارگانیک ارزان قیمت برای مزارع ارگانیک مورد استفاده قرار میگیرند.
عمده زمینهای زراعی در ایران کشاورزی در ایران بخشی مهم و اقتصاد کشاورزی بخش چشمگیری از اقتصاد این کشور را میسازد. ایران از نخستین سرزمینهایی است که کشاورزی در آن پدیدار گردید. پرخی مهاجرتهای باستانی به این کشور نیز، به دلیل یافتن زمینهای بهتر برای کشاورزی بوده است.
انرژی در تمام زنجیره غذایی از مزرعه تا هنگام خوردن مورد استفاده قرار میگیرد. در کشاورزی صنعتی انرژی در مکانیزه کردن مزرعه، عمل آوری غذا، فرایندهای ذخیرهسازی و حمل نقل مورد استفاده قرار میگیرد.
این نوع دامپروری در مناطق خشک و نیمه خشک صحرای بزرگ آفریقا، آسیای میانه و برخی از مناطق هند انجام میشود.[۱۳]